Merak Ettikleriniz

Bu işlemin teknik servis elemanları tarafından yapılmaması durumunda eşit yağlama işleminin gerçekleşmemesi sonucu ortaya çıkabilir ve bu da orta ve uzun vadede teknik arızalara sebep olabilir. Buna ilave olarak sprey yağlama sistemine alışık olmayan tüketiciler koşu bandının mekanik aksamını,halı veya parkeyi yağlanmaları sebebi ile ev eşyalarına zarar verebilmektedir.

Sadece ULTIMA koşu bantlarında mevcut olan otomatik yağlama sistemi ile bu sorunları tamamen ortadan kaldırdık.

Bütün ULTIMA koşu bandı modelleri Sıvı Silikon Yağlama sistemi ile çalışmaktadır.

Otomatik Yağlama Sistemi

  

Otomatik yağlama sistemine sahip bütün modellerde motor kapağının altında sıvı silikon yağ tankı bulunmaktadır.İlk kullanımdan önce orijinal kolisinde hediye olarak gönderdiğimiz 90 ml sıvı silikon yağ ile yağ tankını doldurmanız gereklidir. Bu işlemi gerçekleştirdikden sonra koşu bandınız kullanıma hazır hale gelecektir ve sizin kullanım süreniz, ağırlığınız, ve kullanım hızınıza göre otomatik yağlama işlemini cihaz kendi kendine yapacaktır.

  

ÖNEMLİ NOT

KOŞU BANDLARI SÜRTÜNME SİSTEMİ İLE ÇALIŞMAKTADIR, SÜRTÜNME FİZİKSEL BİR EYLEM OLDUĞU İÇİN KOŞU BANDINIZIN YAĞLAMA İŞLEMİ KULLANICININ KİLOSU,HIZI VE KULLANIM SÜRESİNE GÖRE DEĞİŞKENLİK GÖSTERİR. AYNI KOŞU BANDINI 10 KM HIZDA 1 SAAT KULLANAN 100 KG AĞIRLINDA BİR KİŞİ İLE 10 KM HIZDA 1 SAAT KULLANAN 50 KG AĞIRLIĞINDA KİŞİNİN KOŞU BANDINI YAĞLAMA SIKLIĞI AYNI DEĞİLDİR.

BU NEDENLE BELLİ ARALIKLAR İLE MOTOR KAPAĞININ ALTINDAKİ YAĞ TANKINI KONTROL ETMENİZDE FAYDA VARDIR.

ULTIMA koşu bandınızda fabrikanın önerdiği ULTIMA SIVI SİLİKON KOŞU BANDI YAĞI haricinde herhangi bir yağ kullanılması GARANTİ KAPSAMI dışında kalacak hasarlara sebebiyet verebilir.

İhtiyaç durumunda ULTIMA sıvı silikon koşu bandı yağını alışveriş portalınızdan rahatlıkla temin edebilirsiniz.