Merak Ettikleriniz

Seçeceğiniz modellerde hız, kullanım süresi, gidilen mesafe, kalori sayacı, pedal çevirme hızı, saat ve tarih, nabız gibi pek çok gösterge yer alabiliyor. Mekanik aksamları genellikle ayarlanabilen ürünlerin sele yüksekliği ve el-kol yerleştirilen alanlarının açıları ve yükseklikleri rahatlıkla değiştirilebiliyor. Kullanım sırasında hareketli parçaları en az ses çıkaracak şekilde tasarlanan modellerin bazıları, beraberinde twister, çekme lastiği, stepper, dambıl seti gibi farklı kas gruplarını çalıştırabilen ekstra fonksiyonlar ve aksesuarlarla da gelebiliyor.

kondisyon bisikleti

Kimi ürünlerin sunduğu fonksiyonellik, mekanik aksamdan ziyade dijital açıdan da hayli zenginlik gösteriyor. Örneğin ULTIMA kondisyon bisikletlerinde bulunan dijital sistem, akıllı cep telefonu ve tabletlerle tam uyumluluk göstererek ne kadar mesafe sonucunda gün içinde tükettiğiniz yiyecek ve içecekleri yakacağınızı hesaplayabiliyor. Bunun yanında, elektrikli ve programlanabilir altyapılı ULTIMA modelleri, nabzınızın durumuna göre bisikletin çalışma hızını arttırıp azaltarak kendinizi normalden daha çok yormanızı engelliyor.

İhtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi göz önünde bulundurarak edineceğiniz ULTIMA kondisyon bisikleti fiyatları, seçeceğiniz ürünün; modeli, sürüş konumu, sahip olduğu özellikler ve beraberinde getirdiği mekanik veya dijital ekstralara göre farklılık arz ediyor. Hedefinizdeki ürünü edinmeden önce evinizde ya da iş yerinizde gerçekleştireceğiniz antrenmanlarınız için ayırabileceğiniz alanların, almayı planladığınız ürünler için yeterli olup olmadığını da değerlendirmeniz, antrenman konforunuz ve ULTIMA kondisyon bisikletlerini tam performansıyla kullanmanız açısından önem kazanıyor.

Bunun yanı sıra yöneldiğiniz ürünü kullanım amacınız da ürün seçiminde dikkat etmeniz gereken noktalar arasında yer alıyor. Hareketsiz bir yaşantınız varsa ve yıllardır sportif faaliyetlerle aktif olarak ilgilenmediyseniz, ULTIMA GYM ve ULTIMA GYM-PLUS dikey kondisyon bisikleti modelleri sizin için ideal hale geliyor. Zira bu ürünlerdeki kontrol mekanizması, seçeceğiniz modele göre nabız kontrolü dahi yapabilmesiyle aşırı ve şiddetli antrenmanı engelleyebiliyor.

Normalde de aktif bir insansanız ve düzenli olmasa da çeşitli şekillerde sportif aktivitelere dahil oluyorsanız, ULTIMA CARDIO, ULTIMA PRO-FIT ve ULTIMA TRAINER modelleri, sizin için uygunluk sunuyor. Eliptik, dikey konumlu ya da yatay konumlu modeller, fazla kilolarınızdan kurtulmanızda etkili olurken, gün içerisinde harcamanız gereken kalori düzeyini de rahatlıkla takip edebilmenize imkan tanıyor.

İleri yaşlardaysanız ve çok kapsamlı bir kondisyon bisikleti almayı arzu etmiyorsanız, ULTIMA GYM ve ULTIMA GYM-PLUS gibi pedal mekanizmalı temel düzeydeki kondisyon bisikletleri, gereksinimlerinizi karşılıyor. Doğru şekilde konumlandırıldığında yalnızca bacaklarınızı değil kol ve sırt kaslarınızı da çalıştırmanıza olanak veren ürünler, üzerlerinde bulunan dijital göstergelerle, antrenmanınız hakkında genel bilgi edinmenizi de mümkün kılıyor.

Sağlıklı bir yaşama adım atmak için kendinize en uygun ULTIMA modellerinden dilediklerinizi alabilir, evde veya iş yerinde spor yapmanın tadını çıkarabilirsiniz.